14 Φεβρουαρίου 2011

Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους...

 Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν λοιπόν,εύχομαι μία όμορφη βραδυά!Σήμερα το δώρο από τον καλό μου ήταν αυτή η υπέροχη ανθοδέσμη...
Λοιπόν όπως ανέφερα και στην προηγούμενη ανάρτηση περίμενα τα υλικά για το felting και τελικά ήρθαν!!(γιούπιιιιιι)!!!Δείτε τις πρώτες μου προσπάθειες και περιμένω σχόλια σας ειδικά από εσα΄ς που ασχολείστε γιατί ιδέα δεν έχω αν κάνω κάτι λάθος!Πάντως έσπασα την πρώτη μου βελόνα (από την μανία μου)!!!Τώρα περιμένω το δεύτερο πακέτο γιατί η έξυπνη είχα πάρει μόνο μία!Και πήρα και βόύρτσα για felting γιατί το σφουγγάρι αφήνει υπολείμματα και δεν μου άρεσε!Αυτά από μένα...φιλιά!!!!!!!!




7 σχόλια:

lamprinak είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΜΠΟΤΟΝΙΕΡΕΣ!!ΚΑΛΑ Η ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ!ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΩΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ..ΧΑ!ΧΑ!ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΩ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ..ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..ΦΙΛΙΑ!

Ειρήνη είπε...

Το δώρο που σου χαρίζει ο αγαπημένος σου πάντα είναι το ωραιότερο!Γι'αυτό κι εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει ωραιότερο από το δικό μου! Φιλιά μικρή!

SofiaSidi Arts and Creations είπε...

Ειρήνη, πέρνα από το blog μου, έχεις να παραλάβεις ...
http://ssidi-art.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

Kid'sART by Angie είπε...

τι ομορφες felting δημιουργιες!!!!!και ποσο υπομονη θελει για να φτιαξεις κατι τετοιο!!!πολλα πολλα μπραβο!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γλυκό ιστοσελίδα, δεν είχα συναντήσει το blog σας στις αναζητήσεις μου! Συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την καλή ουσία

Ανώνυμος είπε...

I have to admit that i generally get bored to learn the whole thing however i think you possibly can add some value. Bravo !